Barion Pixel

Dokumentum nyomtatás

Ma még eddig tudsz rendelni, hogy akár ma kézhez kapd az anyagot:

óra
perc
másodperc

Példányszám
1 példány ára a beállított paraméterekkel:

Ft

Fontos információ!

most légy okos domokos!

Fontos információk:

Ha esetleg speciális kérésed lenne, vagy a termék paramétereit nem tudod az igényednek megfelelően beállítani, akkor írj nekünk a láblécben található üzenet panelen és kérj egyedi árajánlatot!


BUTTÓ 635 Ft (megrendelt termék) + BRUTTÓ 508 Ft(szállítási költség), azaz BRUTTÓ 1143 FT alatt nem veszünk fel rendelést, így ha egyetlen oldalt rendelsz, akkor is ennyibe fog kerülni a megrendelésed. Éppen ezért JÓL GONDOLD MEG, mielőtt megrendeled a terméket a kiválasztott paraméterek szerint.


VÁSZONKÉP esetén ügyelj arra, hogy nagy méretű fotót tölts fel, ellenkező esetben sajnos pixeles és homályos lesz a nyomat, erre garanciát nem tudunk vállalni. A VÁSZONKÉPEK esetében a kiszállítás 7 MUNKANAPOT VESZ IGÉNYBE!


Megrendelésed után a számla automatikusan generálódik és a gyártás után kiállítjuk. Ha valamit elrontottál kérjük azonnal jelezz.


Dokumentum rendelés esetén ha a megadott oldalszám nem egyezik a dokumentum valós tartalmával, azt a számlában korrigálni fogjuk és a számla kiküldésekor jelezzük feléd, így természetesen az ár a számlán eltérhet az általad rendeléskor látott ártól.(értelemszerűen negatív és pozitív irányba is)


Ha megrendelésedet egy adott hétköznapon 12:00-ig leadod, akkor ha minden jól megy még azon a szállítási napon kézbe veheted az anyagot. Minden más esetben már csak a következő szállítási napra tudjuk vállalni a kézbesítést.

Kiszállítás kizárólag Hétfőn - kedden - Szerdán - Csütörtökön

Pécsett

kizárólag bankkártyás

fizetés!
Ha nem jön a gempa, nem megy a nyomda